Foto van Omelet met spinazie en champignons door WW

Omelet met spinazie en champignons

2
Points®
Totale tijd
30 min
Voorbereidingstijd
14 min
Bereidingstijd
16 min
Porties
1
Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk
Een heerlijk recept dat perfect binnen het WW programma past.

Ingrediënten

Ui

1 stuk(s)

Champignons

100 g, kastanje

Knoflook

1 teentje(s), geperst

Spinazie

150 g, vers of diepvries

Peper

1 hoeveelheid (naar smaak)

Zout

1 hoeveelheid (naar smaak)

Ei

3 stuk(s)

Spuitwater

30 milliliter

Olie

1 koffielepel(s)

Verse kruiden

1 hoeveelheid (naar smaak)

Mineraalwater

4 eetlepel(s)

Instructies

  1. Snipper de ui. Snij de champignons in plakjes. Bak de ui in 2 eetlepels water in een pan glazig. Pers de knoflook, voeg toe met de champignons en bak ca. 5 minuten.
  2. Schep de spinazie erdoor, bestrooi met peper en zout en laat 3-4 minuten garen. Kluts de eieren met de rest van het water en breng op smaak met peper en zout. Verhit de olie in een pan, voeg het eimengsel toe en laat ca. 6 minuten met een deksel op de pan stollen.
  3. Verdeel het spinaziemengsel over de omelet. Vouw de omelet dubbel en serveer.