Basisregels van de Community en het Recepten Prikbord

Lees voordat je de Community gaat gebruiken eerst de do’s en don’ts.
Basis Regels Forum

Welkom! Leuk dat je je hebt aangemeld voor de Community op WeightWatchers.nl. Dit is jouw Community, dus wees aardig en hou je aan de regels. Door je deelname aan de Community ga je akkoord met onze gedragsregels en de Community standaarden, die deel uitmaken van de Gebruiksvoorwaarden. We willen een paar van deze belangrijke regels nog eens benadrukken:

Basisregels van de Community

 1. WEES BELEEFD EN TOLERANT. Je staat op het punt nieuwe mensen te ontmoeten met verschillende, interessante meningen. Wees respectvol en tolerant tegen iedereen die je ontmoet, ook al deel je hun mening niet. Gebruik geen taal die als bedreigend, misleidend, haatdragend, racistisch, of ethisch onaanvaardbaar over zou kunnen komen. En hou je niet bezig met het persoonlijk aanvallen van andere leden.
 2. HOU HET NETJES. Zeg wat je wilt zeggen, maar probeer je boodschap over te brengen zonder onaanvaardbaar taalgebruik. Berichten met vulgair of obsceen taalgebruik worden niet getolereerd. Dit geldt ook voor foto's, hou ze smaakvol. We willen dat iedereen zich hier op zijn/haar gemak voelt.
 3. PLAATS GEEN ADVERTENTIES. Help mee onze Community 'commercie-vrij' te houden. Plaats nooit ongevraagd en zonder toestemming commerciële of promotionele berichten, 'junk mail' of 'spam'.
 4. POST GEEN INFORMATIE DIE DE PRIVACY VAN ANDEREN SCHENDT. Respecteer de privacy van anderen en post niets wat persoonlijke informatie van anderen vrijgeeft of waarop anderen te zien zijn zonder hun toestemming. Vergeet niet dat alle berichten op eender welke pagina van WeightWatchers.nl openbaar en niet privé zijn. Iedereen die de website bezoekt en derde partijen (vooral via het gebruik van online zoekmachines) kunnen ze dus lezen en verzamelen.
 5. WEES VOORZICHTIG MET HET PLAATSEN VAN INFORMATIE OVER ANDEREN. Respecteer de privacy en rechten van anderen. Plaats nooit zonder toestemming informatie over of foto's van anderen.
 6. RESPECTEER ONS WEIGHT WATCHERS COMMUNITY TEAM. Ons Community team bestaat uit medewerkers en vrijwilligers die hun tijd besteden aan het onderhouden van een veilig en prettig online platform. We behouden ons het recht voor berichten op onze prikborden te verwijderen. Als je onze Community standaarden en gedragsregels niet naleeft, kunnen we je deelname aan de Community beëindigen. (Lees de volledige Gebruiksvoorwaarden voor meer details.)

Regels van het Recepten Prikbord

Deel een recept

 1. Je recept wordt publiekelijk beschikbaar zodra je deze deelt met de Community. Dit betekent dat anderen het kunnen bekijken, gebruiken of delen met derden binnen de Community van Weight Watchers.nl of via social media. Heb je een recept op het Recepten Prikbord geplaatst dan wordt deze permanent bewaard. Het is niet mogelijk om (door jou) geplaatste recepten te verwijderen, omdat andere leden deze wellicht aan hun Programma Planner hebben toegevoegd. Alleen leden van WeightWatchers.nl kunnen recepten op het Recepten Prikbord plaatsen.
 2. WeightWatchers.nl mag geplaatste recepten gebruiken voor de website en eventuele acties.
 3. Persoonlijke gegevens als naam, gebruikersnaam en woonplaats mogen niet worden gepubliceerd wanneer Weight Watchers recepten gebruikt.
 4. Met het plaatsen van je recept geef je Weight Watchers automatisch toestemming om het recept te wijzigen, te publiceren, af te drukken, te posten of op welke manier dan ook te gebruiken voor print, online of anders, wereldwijd, zonder compensatie voor jou.
 5. Jouw deelname aan het Recepten Prikbord valt onder de Algemene Voorwaarden van WeightWatchers.nl. Bestaat er een verschil tussen de Algemene Voorwaarden en deze regels voor het Recepten Prikbord, dan worden de Algemene Voorwaarden aangehouden.

Hier moeten je recepten aan voldoen

 1. Het recept moet van jou zijn. Dit betekent dat jij het bedacht hebt. Het is geen kopie of een imitatie van een eerder gepubliceerd recept van iemand anders. Is het recept een aangepaste versie van een eerder geplaatst exemplaar, dan moeten ten minste vier belangrijke ingrediënten aangepast zijn net als de bereidingswijze. Deze laatste moet uiteraard aansluiten op jouw wijzigingen.
 2. Het door jou geplaatste recept zal bestaan uit de naam van het recept, het aantal porties, de ProPoints® waarde, een foto (als je ervoor kiest om een te uploaden) en je gebruikersnaam.
 3. Plaats je een foto bij je recept dan (1) moeten de rechten van de foto bij jou liggen, (2) moeten eventuele personen in de foto toestemming hebben verleend voor het gebruik van de foto en (3) de foto mag niet in strijd zijn met onze Algemene Voorwaarden.

MELD INBREUKEN. Als je berichten, opmerkingen of recepten ziet die in strijd zijn met een van onze regels, gelieve ons dan te helpen door te klikken op de link 'Maak melding van dit bericht'. Maak alsjeblieft geen melding van berichten op basis van de identiteit van de persoon in kwestie, maar uitsluitend op basis van de feitelijke inhoud van zijn of haar bericht of profiel. Ons Community team zal geen partij kiezen bij een conflict; het treedt enkel op bij specifieke inbreuken.