Samen staan we sterk

Ontdek de kracht van de Weight Watchers Cursus

Vind een cursus

Weet je de postcode niet?

Weight Watchers Cursussen

Motiverend en fun

Ontdek afvalstrategieën tijdens een leuke, interactieve en informatieve cursus, waar je kunt rekenen op de begeleiding van een coach die zelf succesvol is afgevallen met Weight Watchers en op de aanmoediging van leden net als jij.

Persoonlijk en inspirerend

Het resultaat van je wekelijkse weegmoment is volledig vertrouwelijk (maar zodra de kilo's er beginnen af te vliegen, krijg je misschien wel zin om het van de daken te schreeuwen!). Je voortgang wekelijks bijhouden helpt je om gemotiveerd te blijven, terwijl je naar je streefgewicht toe werkt.

Past in jouw leven

Met Weight Watchers mag je alles eten en drinken. Eet gerust je favoriete voeding! Je eet echt voedsel in de echte wereld, dus je kunt uit eten gaan en toch nog kilo's verliezen.

Altijd en overal

Meld je aan voor Weight Watchers @ssistent, onze speciale site met online tools en de App. De website is exclusief voor leden die de cursussen bijwonen. Zo blijf je ook tussen de cursussen door op koers.

En het mooie van al, Weight Watchers @ssistent is GRATIS als je een Combi Pas neemt.

Begin vandaag nog!


Weight Watchers Cursus

Krijg advies van een coach en persoonlijke steun van mensen net als jij


1ste sessie gratis*


Weight Watchers Online

Slank af met behulp van online tools en de AppMEER DAN 50 % KORTING **


Weight Watchers Combi Pas

Onbeperkt cursus bezoek en handige online tools.
Jouw slimste keuze, ons beste aanbod!

MEER DAN 50 % KORTING ***

 
WEIGHT WATCHERS is een geregistreerd merk van Weight Watchers International, Inc. ProPoints is een handelsmerk van Weight Watchers International, Inc. Handelsmerken worden onder licentie gebruikt door Weight Watchers Netherlands B.V. en WeightWatchers.nl B.V.
© 2015 Weight Watchers International, Inc. © 2015 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden.International Sites