Combi Pas
Veelgestelde vragen

Voor wie is de Combi Pas?
Iedereen kan profiteren van de Combi Pas, met uitzondering van:
  • Vrouwen die zwanger zijn
  • Personen onder de 18 jaar
  • Mensen met een eetstoornis
  • Mensen woonachtig buiten Nederland
Wanneer je al op het ProPoints® programma zit en nog minder dan 3 kilo moet afvallen om je streefgewicht te bereiken, neem dan contact op met je coach.
Het activeren van je Combi Pas
1. Dit heb je nodig om de Combi Pas te activeren:
  • Een computer met internetaansluiting
  • Een printer
  • Een geldig e-mailadres
  • Een geldige credit card of PayPal account

Kras het laagje op de kaft van dit boekje weg om je activeringscode zichtbaar te maken. Ga vervolgens naar www.weightwatchers.nl/activeercombipas
Hoe schaf ik de Combi Pas aan en hoe kan ik deze betalen?
Je kunt de Combi Pas aanschaffen via onze website www.weightwatchers.nl/combipas. Of via op de Cursus. Ga je voor de laatste optie dan is het belangrijk om binnen 7 dagen de Combi Pas via de website te activeren. Dit doe je door je activeringscode (te vinden op de bijgeleverde coupon) in te vullen op de website. Je hebt een geldige creditcard, bankrekening of PayPal account nodig om de Combi Pas te activeren.

Er zal vervolgens maandelijks een automatische incasso plaatsvinden (van momenteel 39 euro) tot opzegging van het abonnement. Je hoeft dus niet meer wekelijks op de cursus te betalen.
Wanneer wordt het maandelijkse bedrag van mijn rekening afgeschreven?
Het bedrag kan tot 7 dagen voor de vervaldatum van de Combi Pas van je rekening afgeschreven worden. Dit om er zeker van te zijn dat je nieuwe pas op tijd aan komt met de post.
Waar kan ik gebruik maken van Combi Pas?
Met de Combi Pas heb je toegang tot alle cursussen in Nederland. Om de dichtsbijzijnde cursus te vinden kijk je op:
http://www.weightwatchers.nl/util/gmf/gmf_index.aspx
Waarom moet ik mijn Combi Pas activeren en krijg ik elke maand een nieuwe?
Om je Combi Pas te activeren, ga je binnen 7 dagen na aanschaf naar onze website en voer je de activeringscode in die je kunt vinden op de bijgeleverde coupon. Dit zorgt ervoor dat je je voorlopige Combi Pas kunt afdrukken die je nodig hebt om te laten zien op de Cursus totdat je je eerste definitieve Pas in de bus krijgt.

Houd er wel rekening mee dat je voor de eerstvolgende Cursus toch nog zult moeten betalen als je je voorlopige Combi Pas niet afgedrukt en meegenomen hebt. Hoe sneller je je Combi pas activeert, hoe sneller je gebruik kunt maken van @ssistent, jouw Online hulp tussen de Cursussen door.
Hoe krijg ik mijn Combi Pas elke maand?
Wanneer je je pas hebt geactiveerd, print je je tijdelijke Combi Pas uit en laat deze elke cursus aan je coach zien. Dit totdat per post een nieuwe pas krijgt toegestuurd. Deze Combi Pas is dan geldig totdat de maand verstreken is.
Wat moet ik doen als ik mijn Combi Pas niet op tijd in de bus heb gekregen of mijn huidge ben verloren?
Als je je Combi Pas niet in de post ontvangen hebt, kun je een voorlopige Combi Pas via de website aanmaken en afdrukken. Log wel eerst in met de zojuist aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord.

Neem contact op met de customer service combipas@weightwatchers.nl als je twee weken na aanmelding/activering de Combi Pas nog niet ontvangen hebt.
Op dit moment heb ik een abonnement op @ssistent. Kan ik me kosteloos overschrijven naar een Combi Pas abonnement?
Ja, op onze website kun je gewoon overstappen naar de Combi Pas.

Om over te stappen log je in op je Weight Watchers @ssistent/Online account. Als je niet eerst inlogt, word je abonnement niet op de goede manier omgezet. Klik vervolgens op de link 'Mijn Profiel' en daarna op de link 'overstappen op de Combi Pas', om je aanmelding voor de Combi Pas af te ronden.

Als je de Combi Pas op de cursus hebt aangeschaft, gebruik je de activeringscode op de bijgeleverde coupon om je abonnement om te zetten.

Je ontvangt dan een automatische herberekening voor de eerstvolgende maand en daarop volgende maanden, zolang het abonnement loopt. Zodra de herberekening is doorgevoerd, ontvang je een bevestiging via e-mail.

Gelieve er rekening mee te houden dat - hoewel we alles zo snel mogelijk proberen te verwerken - het omzetten van je account een week kan duren.
Hoe annuleer ik mijn abonnement op de Combi Pas?
Het is voor ons zeer belangrijk dat het opzeggen van het abonnement moeiteloos verloopt. Ga naar of vraag tijdens de cursus naar een afmeldingsformulier voor de Combi Pas.

Op welke manier is de persoonlijke informatie die ik verstrek aan Weight Watchers op de website beveiligd?
Weight Watchers neemt het beveiligen van vertrouwelijke informatie erg serieus. U kunt dus gerust uw informatie invullen op de website. We gebruiken een speciaal programma dat ervoor zorgt dat uw persoonlijke informatie beveiligd is tegen misbruik tijdens de verwerking ervan. Kijk voor meer informatie op: www.weightwatchers.nl/legal/privacy.aspx for more details about our privacy policy.
Hoe is het gemiddelde wekelijkse bedrag berekend?
Er vanuit gaande dat een maand 4,33 weken heeft, komt het wekelijkse bedrag uit op 9 euro. €39 gedeeld door 4,33 is precies €9,-..
Waar ik kan ik mijn Combi Pas voor gebruiken?
Met de Combi Pas kunt u elke cursus in Nederland bezoeken. Het bezoeken van de cursussen is onbeperkt. Om uit te vinden waar bij u een cursus in de buurt is, gaat u naar: www.weightwatchers.nl/util/gmf/gmf_index.aspx
Waarom kunnen personen onder de 18 de Combi Pas niet aanschaffen?
Helaas kunnen onze leden onder de 18 jaar zich niet aanmelden voor de Combi Pas of andere internet gerelateerde producten zoals Weight Watchers @ssistent en Online.

Op dit moment is het niet mogelijk onze internet producten aan te passen aan de speciale behoeften van personen onder 18 jaar. Daar komt bij dat minderjarigen niet de bevoegdheid hebben om akkoord te gaan met de wettelijke voorwaarden van de Combi Pas.
 
 

© 2015 Weight Watchers International, Inc.
© 2015 WeightWatchers.com, Inc.
Alle rechten voorbehouden.